top of page


kieswijs advies


Het leven biedt zoveel mogelijkheden, dat is een enorme kans, maar brengt ook veel keuzes met zich mee.

Wat is jouw weg en richting in het leven? Ik help jou met een profiel-, studie-, master- en/of werkkeuze waarin jouw passie, talent, capaciteit en karakter het beste tot hun recht komen. Maak nu een afspraak via de Kieswijs website!

Na een carrière bi
nnen de tijdschriftenwereld volgde ik mijn hart en maakte van mijn fotografie-hobby mijn werk. Jarenlang reisde ik de wereld over om reportages te maken. Als je echt doet wat bij jou past, wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt dan komt de rest van zelf.

Met behulp van de Kieswijs analyse en op basis van mijn studies Psychologie, Communicatiewetenschap en brede levenservaring geef ik jou een duidelijke richting en kompas voor het leven mee. 

 

Voor meer informatie bel of app mij op 06-55393904

Mail mij op tessajol@kieswijs.nl of kijk op www.kieswijs.nl

 


Reviews

“Wat was het een super sessie. May is heel blij en wij zijn heel dankbaar. Je analyse klopt zo enorm. Je hebt May echt gezien en haar daardoor een enorme boost gegeven.” Aurélie Hudig- van Beuningen

 

"Tessa is een gedreven, positieve en toegankelijke adviseur. Zij nam onze dochter mee over de ‘yellow brick road’ van haar potenties en mogelijkheden. Buiten dat dit zelfvertrouwen geeft brengt dit veel duidelijkheid en geeft dit richting aan de studiemogelijkheden die binnen de scope van haar kunnen liggen.

 

Onze dochter ( en wij als ouders ook) herkende zich volkomen in het door de test en door Tessa geschetste profiel. Heel bijzonder. Tessa wist onze dochter positief te motiveren en geeft ook een soort  ‘hoop’ dat in deze wereld vol lastige  keuzes en eisen, alles goed zal komen. Wij raden Kieswijs en Tessa als adviseur dan ook zeer zeker aan." - Joyce Stuurman

bottom of page